vierasta miestä hotellissa satakunta

Vaimoni nussi neekeriä rannalla, vaimoni on 34-vuotias ruskeaverikkö, 165 cm ja painoa noin. Kohta Paula nosti selkänsä irti patjasta ja tällä kertaa korahduksen sijaan tuli pitkä kiljahduksen omainen huudahdus, joka varmuudella kuului viereisiin huoneisiin. Yksi ainoa alle 40v mies, mutta sitäkin komeampi. Vaimoni on tämän havainnut, mutta antanut luvan vain katsomiseen. Ei kukaan ollut koskaan ottanut minua näin. Yhteinen sävel löytyi heti ensimmäisellä kappaleella, vaikka rouva sanoi tanssineen kunnolla viimeksi ennen avioliittoaan, parikymmentä vuotta aiemmin. Sanoin, että pakko on vain kuolla, jolloin hän käntyi ympäri ja kaunis pyöreä pylly oli suoraan edessäni. Suudelmasta tuli varovainen ja vierasta miestä hotellissa satakunta hellä, joka jatkui jatkumistaan. Hän kesti suuseksiä vain pari minuuttia ja Paula lauksesi voimakkaasti korahtaen, puristaen reitensä tiukasti päni pympärille ja samalla emätin kuin kiitokseksi ruiskautti suulleni lisä eritettä. Ennen lähtöän hän vielä totesi, että vasta nyt hän tietä mitä tarkoittaa rakastella. Hän läpsi minua pepulle. Jostain kuulin jonkun änen huutavan kondomin perän.

Vieraan miehen: Vierasta miestä hotellissa satakunta

Janita saa vierasta kullia osa 1 Lauantai, jolloin minut riisuttaisiin nautinnon lähteille vieraan kosketuksesta nauttien alkoi aamujännityksellä. Onneksi töissä oli todella kiireinen viikko, joten aiemmin en hirveästi kerennyt jännittä tulevaa. Jännitys alkoi kiusoittelemaan vasta perjantai-iltana pakatessani vaatteita mukaan.

Vierasta miestä hotellissa satakunta - Kannattaisko tavata

Heräsin yöllä Paulan kainalosta, kun hän sormillaan hyväili pystyyn noussutta kaluani. Tälläkin kerralla Paula näytti päsevän nopeasti perille ja itsellänikin oli rouvan sormityöskentelyn jälkeen orgasmi ovella. Autoin takin rouvan yltä ja nojatuoleissa istuen nautimme lasilliset viiniä minibaarin antimista. Siirtelin liukkaita häpyhuulia sivuun, painoin sormeni syvälle sisän ja sitten pyöritin kuvittelemani G-pisteen ympäriltä, jolloin Paulan hengitys seksi seuraa pori sexi treffit muuttui katkonaiseksi ja voimistui. Viimeiseen sanaan Paula-rouva tarttui ja totesi illan aikana havainneensa kohteliaat tapani, jota arvosti suuresti. Onneksi hän myöntyi jatkamaan keskustelua hotellin aulabaarissa. Hän sai ottaa minut niin rajusti kuin halusi. Paula vain naurahti iloiseen tapaansa ja vasta silloin kiinnitin huomioni hänen valkeisiin hampaisiinsa ja ikänsä nähden hyvin hoidettuun vartaloon. Rintojen jälkeen laskeuduin polvilleni avaamaan Paulan housuja, jolloin häveliäisyyden tunne iski rouvaan. Vaimon yövieras, kaunis vaimoni Mia heilautti vaaleita olkapäille ulottuvia hiuksiaan ja iski minulle silmä pelkkiin stringeihin pukeutuneena. Nyt en pästäisi tätä tilaisuutta ohi, halusin munaa, sanoin ottavani jälkiehkäisyn. Napsauttelin katkaisijoita jättäen yhden lampun pälle ja valojen sammuttelun aikana Paula avasi vuoteen peiton ja pujahti sen alle. Pästyämme huoneeseen, hän sulki oven perästä ja sytytti joitakin valoja. Minulla on hyvä mies, jonka kanssa kaksi lasta. Näinhän olin miettinyt viimeksikin, kun Tahkon myyntikokous ylittyi osaltani yhdellä vuorokaudella - ja useammalla kiihkeällä laukeamisella kahden lentoemännän reisien.

päälle Vierasta miestä hotellissa satakunta

Mitä luulet?

Huomautus: Your e-mail osoitetta ei julkaista